A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради

День пам'яті та примирення

8 травня 2023 року заклади загальної середньої освіти Ярунської сільської ради провели заходи до Дня пам'яті та примирення.

11:25 09.05.2023

Відкриття пам'ятної дошки загиблому воїну Сахненку Юрію Миколайовичу

18 квітня 2-23 року в Ярунському ліцеї відбулося відкриття пам’ятної дошки загиблому воїну, жиелю с. Ярунь Сахненку Юрію Миколайовичу, пам’ятний знак, який знову і знову буде нагадувати нам про війну, про материнське та людське горе. У складі ЗСУ Юрій брав участь у визволенні Київщини. Полював за ворожими танками зі «Стугною». Потім захищав східні та південні рубежі України. Юрій був чесним, порядним, справедливим, розумним, трудолюбивим, завжди на позитиві. Мав стати командиром батареї протитанкових керованих ракет. До того півтора місяця був тимчасовим виконувачем обов’язків командира цієї батареї. Побратими називають Юрія "Воїном Світла". Він постійно був там, де спекотно, постійно віддавався війні. А батарею, яку мав очолити, фактично створював із побратимами з нуля. Навіки залишиться 39-літнім. Героїчно загинув, визволяючи від рашистської навали Херсонщину 15 жовтня 2022 року. Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це наш святий обов’язок.

12:21 18.04.2023

Ярунський ЗДО "Дзвіночок" отримали набір раннього розвитку від ЮНІСЕФ

Ярунський ЗДО "Дзвіночок" стали учасником освітньої програми ЮНІСЕФ в Житомирській області. До наборів раннього розвитку входять приладдя для малювання, настільні ігри, м'які іграшки, м'ячі, сортувальники та інші речі, що можуть бути використані й для організації дозвілля під час перебування в укритті.

12:18 10.04.2023

Атестація педагогічних працівників Ярунської ТГ 2022-2023 н.р.

5 квітня 2023 року відбулася атестація педагогічних працівників Ярунської ТГ 2022-2023 н.р. Атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Це стимулювання цілеспрямованого, безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

15:20 06.04.2023

Рятувальники Звягельщини

Хочеш бути юним героєм без зброї? Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників! Клікай на посилання https://linktr.ee/young_firefighters_ukraine обирай свій регіон та заповнюй анкету!

20:38 14.03.2023

Теплі обійми для ЗСУ

Робити добрі справи - легко! Це наш із Вами посильний внесок у перемогу! Нині, як ніколи, потрібна наша згуртованість, взаємодопомога, підтримка й відповідальність!

12:01 10.12.2022

Вхід для адміністратора