A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ярунської сільської ради

Різдвяні свята для ЗСУ

Дата: 27.12.2023 22:56
Кількість переглядів: 4

   З 12 по 21 грудня 2023 року  в нашій громаді проходила волонтерська збірка "Різдвяний подарунок для ЗСУ", аби навіть в бліндажі та окопи прийшло Різдво та Новий Рік.
    Усі подарунки готували від щирого серця, тому вони випромінюють Різдвяне тепло, яке дає нам надію на мир, добро і спокій у наших серцях.
    Пишаємося і дякуємо  батькам та школярам , педагогам та адміністрації кожного  закладу загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Ярунської громади за щирі пожертви та добрі справи . 
    Ви вже другий рік: допомагаєте , підтримуєте,  переживаєте,  донатите, плетете сітки, робите окопні свічки,  організовуєте благодійні концерти, благодійні ярмарки ,  вкладаєте частинку душі в творчі роботи, обереги для захисників нашої країни, готуєте різні домашні страви,  випікаєте  різноманітні  смаколики.
    За кошти, які були виручені на благодійних ярмарках в Ярунському ліцеї та Гірківській гімназії було куплено :
    Ярунський ліцей:  шини 1 комплект (5000 грн) термобілизну 20 шт., (8400 грн .,)  грілки для ніг та рук по 30 шт.(3000грн.,,)  газові балончики 20 шт.;(1200 грн.) Гірківська гімназія:темобілизну - 12 шт(5240   грн.) ,чай, каву, солодощі. 
    Важко сказати, що більше вразило наших захисників чи надана допомога, чи щирі дитячі малюнки і побажання. То ж передаємо слова щирої подяки всім, хто долучився до благодійного збору, сподіваємося, що українські захисники відчують нашу підтримку, адже тільки разом і спільними зусиллями ми наближаємо нашу Перемогу! 
    Нехай Бог віддячить кожному, хто допомагає наближати Перемогу, міцним здоров'ям, благополуччям, а  на нашій рідній землі хай запанує мир! СЛАВА ЗСУ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора